Manager Desktop Edition 24.4.15.1439...


Manager Desktop Edition, küçük işletmeler için ücretsiz bir muhasebe yazılımı uygulamasıdır.

Yönetici Masaüstü Sürümü Özellikleri:
Money In - Aldığınız her para bu modüle kaydedilmelidir. Banka hesabına, kasaya ya da cebinize para yatırmanız fark etmez. Her nakit aldığınızda
Satış Faturaları: Bu modül, müşterilerinize ve diğer borçlulara kesmiş olduğunuz tüm faturaları içerir. Borçlularınızı daha fazla analiz etmenize yardımcı olacak Eski alacaklar gibi faydalı raporlar sunar.
Satın Alma Faturaları: Bu modül, tedarikçilerinizden ve diğer alacaklılardan aldığınız tüm faturaları gösterecektir. Alacaklılarınızı daha ayrıntılı analiz etmenize yardımcı olacak 
Eski borçlar gibi yararlı raporlar sağlar.
Kişi Dizini: Karşılaştığınız bir kişi veya kuruluşun geçmişini veya iletişim bilgilerini görüntülemeniz mi gerekiyor? O zaman İletişim Dizini, ihtiyacınız olan tüm bilgileri size sağlayacak modüldür.
Hesap Planı: Bu modül, muhasebe sisteminizde kullanılan tüm hesapları gösterir. 
Hesaplar otomatik olarak oluşturulur. Hesap planına aşina değilseniz, bu modül için endişelenmeyin.
Yevmiye Girişleri: Genellikle, yalnızca vasıflı muhasebeciler ve muhasebeciler bu modülü açılış bakiyelerini ayarlamak veya hesap bakiyelerini mali tablolarda ayarlamak için kullanır. Günlük girişlerine aşina değilseniz, onlara ihtiyacınız yoktur.
Raporlar: Ülkenize ve diğer ayarlara bağlı olarak Bilanço, Kâr ve Zarar Tablosu, Vergi Özeti, Defteri Kebir Özeti, Eski Alacaklar, Eski Borçlar ve daha fazlası dahil olmak üzere Manager Desktop Edition'da bulunan birçok rapor.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum