DSpeech 1.74.50...

DSpeech, yazılı metni yüksek sesle okumak ve sesli yanıtlarınıza göre telaffuz edilecek cümleleri seçmek için tasarlanmış ücretsiz bir metinden konuşmaya programıdır.

Pratik ama anlaşılır olacak şekilde tasarlanmıştır ve tam entegre olarak gelen bir ASR (Otomatik Konuşma Tanıma) işlevi içerir. Çıktıyı WAV, MP3, AAC, WMA veya OGG formatlarında kaydetme seçeneğinin yanı sıra farklı seslerin hızlı bir şekilde seçilmesi ve farklı ses çıkışları arasında diyaloglar oluşturmak için bunları birleştirme veya yan yana getirme olanağına sahipsiniz. DSpeech, basit bir betik dili aracılığıyla kullanıcıyla etkileşimli diyalogların oluşturulmasına izin verecek bir ses tanıma sistemini entegre eder. Ayrıca, SAPI 4-5 uyumlu çoğu ses motoruyla tam uyumluluk dahil olmak üzere sesleri bağımsız olarak yapılandırmanıza da izin verebilir.

DSpeech ayrıca oynatma sırasında seslerin özelliklerini (hız, ses ve frekans) dinamik olarak değiştirmenize, duraklamalar eklemenize, belirli kelimeleri vurgulamanıza ve hatta hecelemenize olanak tanır. Ek olarak, ClipBoard'daki içeriği yakalamanıza ve yeniden üretmenize olanak tanıyan kayıt için ses kalitesini ve özel donanımı ayarlayabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum