TeamViewer QuickJoin 15.52.4 - 03.04.2024...


TeamViewer QuickJoin, hiçbir şey yüklemeden toplantılara katılmanıza olanak tanır; indirin, çift tıklayın ve barındırıcınız tarafından size verilen oturum verilerini girin. TeamViewer Full olarak da mevcuttur .

İyi bir nedenden dolayı, TeamViewer yıllardır bizim uzaktan erişim uygulamamız oldu. Bu sürüm, kullanım kolaylığını korur ancak daha çok toplantı düzenlemek isteyenlere yöneliktir. Herhangi bir sürümle toplantılar düzenleyebilirsiniz, ancak bu, birden çok kişinin katılmasına olanak tanır. Özelleştirilmiş müşteri modülleri tasarlama ve dağıtma dahil olmak üzere grup toplantıları için birçok özellik içerir.

Örneğin, şirket logonuzu ve özel renkleri dahil edebilir, kişiselleştirilmiş başlığınızı ve metninizi ekleyebilir ve katılımcıların otomatik olarak katılabilmesi için planlanan toplantıların verilerini girebilirsiniz.

TeamViewer QuickJoin, zaten mükemmel olan bir ürünü alır ve etkilemek için özelleştirilmiş yollarla toplantılar için başkalarıyla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmanıza olanak tanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum