TeamViewer 15.52.4 - 03.04.2024 + Portable...


TeamViewer, bilgisayarınıza erişmek veya birisinin bilgisayarınıza uzaktan erişmesine izin vermek için popüler, kullanımı kolay, ücretsiz bir uzaktan erişim programıdır. Taşınabilir olarak kurulabilir veya çalıştırılabilir .

Gün boyunca, onarım yapmak için sık sık arkadaşlarımızın bilgisayarlarına bağlanmak zorunda kalıyoruz ve bu kesinlikle piyasadaki en iyilerden biri ve hepsinden iyisi, ticari olmayan kullanım için ücretsiz. En acemi PC kullanıcısını bile QuickJoin sürümünü indirmesi ve bize dokuz haneli kimlik ve şifrelerini vermeleri için TeamViewer web sitesine yönlendirebildik . Hızlı ve güvenli - başka ne söyleyebiliriz? Onu seviyoruz.

Masaüstü paylaşımı hiç bu kadar kolay olmamıştı: TeamViewer ile İnternet üzerinde herhangi bir yerden bir iş ortağının masaüstüne bağlanabileceksiniz.

TeamViewer ayrıca başka bir yönde de çalışır: Masaüstünüzü İnternet üzerinden bir ortağa gösterin ve geliştirdiğiniz yazılımı, sunumları veya çözümleri gösterin. Tüm uygulamalar tek, çok uygun maliyetli bir modülde. Bu, yükleme/kaldırma desteğine sahip eksiksiz TeamViewer'dır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum