BlueStacks 5.21.150.1024 / 10.40.0.1005...


BlueStacks, Android işletim sistemini ve uygulamaları doğrudan Windows bilgisayarlarınızda çalıştıracak ve Android ile Windows arasında anında geçişe izin vererek yeniden başlatma ihtiyacını ortadan kaldıracaktır.

Artık tüm favori Android uygulamalarınızın keyfini doğrudan Windows makinenizden tam anlamıyla çıkarabilirsiniz. BlueStacks, Android uygulamalarının masaüstünüzde simge biçiminde veya tam gelişmiş, tam işlevli bir Android ortamında görünmesine izin verir. Ayrıca x86 tabanlı dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde, netbook'larda, dönüştürülebilir cihazlarda ve AiO Windows PC'lerde Android uygulamalarını etkinleştirerek Android ivmesini sürdürmek isteyen bilgisayar üreticilerine yardımcı olacaktır. Yeni hibrit dönüştürülebilir form faktörleri ile iki cihaz taşıma ihtiyacını ortadan kaldırır.

BlueStacks, Citrix ve Microsoft yazılım teslim altyapısı ve Citrix'in Enterprise App Store ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Android uygulamalarınızı herhangi bir Windows makinesine hızlı ve güvenli bir şekilde teslim etmeniz için size mükemmel aracı sağlayacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum