Blender 4.1.1 / 2.80...

Blender, modelleme, donanım, animasyon, simülasyon, işleme, birleştirme, hareket izleme, hatta video düzenleme ve oyun oluşturma gibi 3B ardışık düzenin tamamını destekleyen ücretsiz ve Açık Kaynaklı bir 3B animasyon paketidir.

İleri düzey kullanıcılar, uygulamayı özelleştirmek ve özel araçlar yazmak için Blender'ın Python komut dosyası oluşturma API'sini kullanır; genellikle bunlar Blender'ın gelecekteki sürümlerine dahil edilir. Blender, birleşik boru hattından ve duyarlı geliştirme sürecinden yararlanan bireyler ve küçük stüdyolar için çok uygundur. Birçok Blender tabanlı projeden örnekler vitrinde mevcuttur.

Blender platformlar arasıdır ve Linux, Windows ve Macintosh bilgisayarlarda eşit derecede iyi çalışır. Arayüzü, tutarlı bir deneyim sağlamak için OpenGL kullanır. Belirli uyumluluğu doğrulamak için desteklenen platformlar listesi, geliştirme ekibi tarafından düzenli olarak test edilenleri gösterir.

GNU Genel Kamu Lisansı (GPL) altında topluluk odaklı bir proje olarak, halk, kod tabanında küçük ve büyük değişiklikler yapma yetkisine sahiptir, bu da yeni özelliklere, duyarlı hata düzeltmelerine ve daha iyi kullanılabilirliğe yol açar. Blender'ın fiyat etiketi yoktur, ancak yatırım yapabilir, katılabilir ve güçlü bir işbirliği aracının geliştirilmesine yardımcı olabilirsiniz: Blender, kendi 3D yazılımınızdır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum