Sandboxie 5.68.6 Pre-Release / 5.68.4...

Sandboxie-Plus , gelişmiş işlevsellik eklemenin yanı sıra çeşitli sorunları ele almak için tasarlanmış bir Sandboxie çatalıdır .

Sandboxie, programları yalıtılmış ve korumalı bir alanda çalıştırmanıza olanak tanır. Bu korumalı alan, bilgisayarınızdaki diğer programlarda ve verilerde kalıcı değişiklikler yapılmasını engelleyerek, makinenize zarar verme korkusu olmadan bunları test etmenize, oynamanıza ve kullanmanıza olanak tanır.

Sandboxie-Plus, son resmi Sandboxie sürümünün bilinen birçok sorununu ve güvenlik açıklarını düzeltir, yeni işlevsellik ekler, özellikle de eski MFC tabanlı SbieCtrl.exe UI'den çok daha gelişmiş yeni Qt tabanlı UI SandMan.exe. Ek olarak, son 5.33.6 resmi yapısında bulunan ayrıcalık yükseltme ve korumalı alandan kaçış sorunlarını etkili bir şekilde kapattıkları için güvenlik düzeltmeleri önemlidir.

Eski hafif kullanıcı arabirimi olan SbieCtrl.exe'yi tercih eden kullanıcılar için hâlâ sağlanmakta ve güncellenmektedir.

Sandboxie-Plus daha birçok özelliğe sahip olacak. Yazarın vizyonu, Sandboxie-Plus'ı şu anda üretilmeyen Altiris (daha sonra Symantec) Software Virtualization Solutions gibi tam özellikli bir uygulama sanallaştırma aracına dönüştürmektir. Ek olarak, ayrıntılı bir süreç analizi işlevi eklenecek ve zaten dahil olan bir API çağrı günlüğü ve daha fazlası, kötü amaçlı yazılım analizi ve benzeri görevlerde yardımcı olacaktır.

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum