Sandboxie-Plus 1.13.6 Pre-Release / 1.13.4...

Sandboxie, programları yalıtılmış bir alanda çalıştırmanıza izin verir, bu da onların diğer programlarda ve bilgisayarınızdaki verilerde kalıcı değişiklikler yapmasını engeller. Sandboxie-Plus da mevcuttur.

Web'de gezinirken sisteminizde değişiklikler meydana gelir. Çoğu zaman, ziyaret ettiğiniz (ve ne zaman) web sitelerinin adreslerini kaydetmek gibi bu değişiklikler zararsızdır, böylece tarayıcı yazdığınız bir web adresini tamamlamanıza yardımcı olabilir. aslında bilgisayar sisteminizin başına gelir.

Tarayıcı aracılığıyla Web sitelerinde kullanılabilen işlevlerin devre dışı bırakılmasını veya engellenmesini gerektirmez. Bunun yerine, istenmeyen yazılımların yüklenmesi de dahil olmak üzere Web sitesinin bilgisayarınıza yapabileceği her şeyin sonucunu izole eder ve karantinaya alır. Bu nedenle, güvenlik için işlevsellikten ödün verilmez. Temel olarak, Web sitesi tüm aktif içerik araçlarını kullanabilir ve bu araçları kötü niyetli olarak yazılım yüklemek veya bilgisayarınızda başka bir şekilde değişiklik yapmak için kullanırsa, bu değişiklikler kolayca geri alınabilir.

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum