Taskbar Monitor 0.4.2...

Görev Çubuğu Monitörü, makinenizin kaynak kullanımına ilişkin ayrıntıları doğrudan görev çubuğundan bir bakışta görüntüler.

Gününüzü geçirirken kullanım hakkında sizi bilgilendirmek için CPU ve bellek kullanımını masa bandı (görev çubuğuna gömülü bir araç çubuğu) olarak görüntüleyen kullanım grafiklerini içerir. Her birine bir istatistik yüzdesi atanan dört bölüm vardır. Bölümler CPU, Mem, Disk ve Net'tir. Her biri gerçek zamanlı olarak güncellenir, böylece doğru bir kaynak kullanımı resmi elde edersiniz. Her bölüm, çalışırken ani artışları ve duraklamaları görmenize olanak tanıyan ve yüksek kullanım süreleriyle ilgili verileri tam olarak belirlemenizi sağlayan bir kullanım grafiği içerir.

Görev Çubuğu Monitörü'nü kullanmak için çalıştırdıktan sonra görev çubuğuna sağ tıklayın > ardından menüden araç çubuklarına tıklayın.

Görev Çubuğu Monitörü size kaynak kullanımı hakkında yararlı veriler sağlar; tek dezavantajı oldukça küçük olmasıdır ve makinenizin renk şemasına bağlı olarak bazıları için okunması zor olabilir. Belki gelecekteki bir sürümde, fareyle üzerine gelindiğinde ayrıntıların sağlanması yararlı bir eklenti olacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum