WhatFont for Chrome 3.2.0...

Chrome için WhatFont, fareyi hızlı bir şekilde gezdirerek çoğu web sitesi yazı tipini tanımlamanıza yardımcı olabilir.

Hızlı Yazı Tipi Tanımlaması
Hiç harika bir yazı tipi kullanan bir web sitesine rastladınız mı? Hangi yazı tipi olduğunu bile merak etmiş olabilirsiniz. Yalnız değilsin. Birçok insan kendini aynı durumda buluyor. Neyse ki bu soruna bir çözüm var. Bu tarayıcı uzantısı, ihtiyacınız olan bilgileri size daha verimli bir şekilde sağlayarak zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlayabilir. Bir dahaki sefere bir web sitesinin yazı tipini merak ettiğinizde farenizle metnin üzerine gelin; Chrome için WhatFont size ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları sağlayacaktır.

Basit Süreç
Özellikle belirli bir yazı tipi gerektiren bir proje üzerinde çalışırken, web sitelerinde kullanılan yazı tiplerini manuel olarak tanımlamaktan yoruldunuz mu? WhatFont for Chrome ile herhangi bir web sitesinde kullanılan yazı tiplerini saniyeler içinde kolayca keşfedebilirsiniz.

Bu araç, yazı tiplerini tanımlama sürecini basitleştirmek ve bunu geliştiriciler, tasarımcılar ve tipografiyi seven herkes için zahmetsiz hale getirmek üzere tasarlanmıştır. Metnin üzerine gelerek yazı tipinin adını, boyutunu ve rengini gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Derinlemesine Yazı Tipi Verileri
Ama hepsi bu değil. Herhangi bir öğeye basit bir tıklamayla satır yüksekliği, harf aralığı ve yazı tipi ağırlığı gibi stillerini ortaya çıkarabilirsiniz. Bu, yazı tipi stillerini hızla çoğaltabileceğiniz ve bunları kendi projelerinizde kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Özetle, WhatFont for Chrome, tipografiye meraklı herkesin sahip olması gereken bir araçtır. Yazı tiplerini tanımlama ve çoğaltma görevi verildiğinde zamandan ve emekten tasarruf sağlar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum