VOVSOFT Website Spell Checker 1.2...

Web sayfanızda profesyonel bir imajı korumak çok önemlidir; yazım hataları bunu zayıflatabilir. Bu tür hatalardan kaçınmak için metninizin düzeltmelerini yapmak üzere bir yazım denetimi aracı kullanmanız önerilir. VOVSOFT Web Sitesi Yazım Denetleyicisi, web sitenizin sayfalarını tarayan ve bilinmeyen kelimeleri belirleyerek bunları yazım hatası olarak vurgulayan değerli bir araçtır. Bu, içeriğinizi manuel olarak inceleme zahmetinden ve zamanından tasarruf etmenizi sağlar.

VOVSOFT Web Sitesi Yazım Denetleyicisi, sitenizde asla utanç verici yazım hatalarına yakalanmamanızı sağlar. VOVSOFT Web Sitesi Yazım Denetleyicisini kullanmak için web sitenizin adresini belirlenen "URL" alanına girin. Daha sonra "Başlat" butonuna tıklayın. Yazılım daha sonra yazım hatalarını tanımlayacak ve "Bilinmeyen Kelimeler" sekmesinde gösterecektir. Hata kodları gibi bazı kelimeler (iki numaralı ekran görüntüsünde gösterildiği gibi) yanlış yazılmayanları işaretleyecektir.

VOVSOFT Web Sitesi Yazım Denetleyicisi, bir web sitesinin tamamının yazımını kontrol edebilen kapsamlı bir araçtır. Öncelikle İngilizce dil desteği için tasarlanmıştır, ancak birden çok dile hitap eden ek .oxt sözlük dosyalarını indirerek işlevselliğini artırabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum