NVIDIA App 10.0.0.535 Beta...

NVIDIA Uygulaması, GPU'nuzu kontrol etmek için tek bir merkez olarak çalışacak şekilde tasarlanmıştır. GeForce Experience'ın En İyi Oyun Ayarlarını ve Nvidia Kontrol Panelinin 3D Ayarlarını tek bir arayüzde birleştirir . Bu, sürücü ayarlarında ince ayar yaparken aynı zamanda optimizasyonların gözden geçirilmesini veya ayarlanmasını kolaylaştırır. Bireysel uygulamalar için özelleştirebilir veya tüm oyun ve programlarda global bir profil kullanabilirsiniz.

NVIDIA Uygulaması, yeni birleştirilmiş GPU kontrol merkezi ile oyunları ve uygulamaları optimize etmenize, oyun içi katman aracılığıyla en sevdiğiniz anları güçlü kayıt araçlarıyla yakalamanıza ve en yeni Nvidia araçlarını ve yazılımlarını keşfetmenize yardımcı olur.

Oyuncular ve içerik oluşturucular, en sevdikleri oyunları oynarken veya belirli uygulamaları kullanırken Game Ready Sürücüleri ve Stüdyo Sürücüleri ile en üst düzey deneyimin keyfini çıkarabilirler. Birçok GeForce Experience kullanıcısı, en son sürücü güncellemelerinin içeriğini anlamanın daha basit ve daha hızlı bir yolunu talep etti. Bu ihtiyacı karşılamak için, yeni sürücü sayfası artık "yenilikler" ve "düzeltilenler" hakkında kolay taranan bir özet sağlayan madde işaretlerinin yanı sıra oyun desteği için hızlı açıklamalar da içeriyor. Sürücüyle ilgili tüm makalelere tek bir yerden erişilebilmesi, oyun duyurularını veya sürücüyle ilişkili teknolojiler hakkında bilgi edinmenizi sağlar.

NVIDIA ShadowPlay, oyun oturumlarını kaydetmeyi ve ekran görüntüleri almayı kolaylaştıran yerleşik bir özelliktir. Oyunun son 30 saniyesini anında kaydeden Anında Tekrar Oynatma işlevi içerir. Ayrıca, performans üzerinde minimum etkiyle 30 fps'de 8K HDR'ye veya 120 fps'de 4K HDR'ye kadar manuel olarak kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca NVIDIA Highlights, önemli öldürmeler ve maç kazandıran oyunlar gibi önemli anları otomatik olarak yakalar, böylece harika oyun anlarını asla kaçırmazsınız.

NVIDIA Uygulaması, Denetim Masası ve GeForce Experience özelliklerini tek bir arayüzde birleştirerek diğer Nvidia uygulamaları ve özellikleriyle kusursuz entegrasyona olanak tanıdığından, NVIDIA ürünlerini kullananlar için değerli bir araçtır. Bu, birden fazla uygulama arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan ayarlarınızı verimli bir şekilde yönetmenizi kolaylaştırır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum