Gramps 5.2.2 + Portable...

Gramps size bir bireyin yaşamının birçok ayrıntısının yanı sıra çeşitli insanlar, yerler ve olaylar arasındaki karmaşık ilişkileri kaydetme yeteneği verir.

Gramps'in birçok özelliğinden bazıları:

Gramplets

Araştırmanızın ilerleyişini izlemenize yardımcı olacak bir kontrol paneli. Çeşitli widget'lar verilerinizin hızlı analizini ve daha fazlasını sağlar.

Kişiler

Kayıtlarınızdaki her bireyin doğum/ölüm tarihlerini ve daha fazlasını içeren bir listesi.

İlişkiler

Aktif kişinin ebeveynlerinin, kardeşlerinin, eşlerinin ve çocuklarının özeti.

Aileler

Ebeveyn adlarını, ilişki durumunu ve varsa evlilik tarihlerini içeren her aile grubunun listesi.

Soylar

Aktif kişinin soyunun, fotoğrafların ve doğum/ölüm tarihlerinin yer aldığı grafik temsili.

Etkinlikler

Kayıtlarınızdaki her etkinliğin açıklamalarını, etkinlik türlerini, tarihlerini ve yerlerini içeren bir listesi. Yerler Kayıtlarınızdaki her yerin, yer adlarını ve konum ayrıntılarını içeren bir listesi. Coğrafya Bir kişiyle, bir grup insanla veya kayıtlarınızdaki tüm insanlarla ilişkili yerleri vurgulayan etkileşimli bir harita görünümü. [x] KAYIP simgesi; artık alıntılar tarafından kullanılıyor... Kaynaklar Kayıtlarınızda atıfta bulunulan tüm kaynakların, yazarları ve yayın ayrıntılarını içeren bir listesi. Alıntılar Kayıtlarınızda atıfta bulunulan tüm alıntıların kalite, tarih, cilt ve sayfa bilgilerini içeren bir listesi. Depolar Kayıtlarınızda başvurulan, web adreslerini, fiziksel adresleri ve e-posta iletişim bilgilerini içeren kaynak havuzlarının listesi. Medya Kayıtlarınızda referans verilen tüm fotoğrafların, videoların ve diğer medyaların küçük resim önizlemesi, medya türü ve daha fazlasını içeren bir listesi. Notlar Kayıtlarınızda bulunan tüm metin notlarının, not türünü ve önizlemesini içeren bir listesi.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum