FileRenamer 24.3.17...

FileRenamer, dosya adları üzerinde çeşitli işlemleri verimli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyan güçlü bir araçtır. Dosyalarınızı hızlı ve verimli bir şekilde yeniden adlandırmanıza yardımcı olacak birçok seçenek sunar. Bunu, dosya adlarındaki metni aramak ve değiştirmek, herhangi bir konuma metin eklemek veya silmek ve bir dosya adının başına veya sonuna metin eklemek için kullanabilirsiniz. Ayrıca, dosya adının başındaki veya sonundaki belirli sayıda karakteri kesebilirsiniz.

FileRenamer ile dosya adlarındaki belirli karakter gruplarını silebilir veya değiştirebilirsiniz. Boşlukları, noktaları, kısa çizgileri, alt çizgileri, belirli harf türlerini, rakamları veya özel karakterleri kaldırabilirsiniz. Ayrıca, dosya adındaki her kelimenin ilk harfini büyük harfle yazmak veya tüm harfleri küçük veya büyük harfe dönüştürmek gibi çeşitli seçenekler arasından seçim yaparak dosya adlarının nasıl görüneceğini özelleştirebilirsiniz.

FileRenamer ayrıca dosya adlarını yeniden yazmak için başka gelişmiş işlevler de sunar. Örneğin, "AbcDe"yi "Abc De"ye dönüştürmek, aksan işaretlerini (ä gibi ae ile) değiştirmek, bunları kaldırmak ve hatta URL'leri kodlamak veya kodunu çözmek için CamelCase ayırmayı kullanabilirsiniz. Ayrıca çift boşlukları, kısa çizgileri ve alt çizgileri tek bir düğmeyle kaldırabilirsiniz. Bu özellikler sayesinde FileRenamer, dosyaları yeniden adlandırırken size çok fazla zaman ve emek kazandırabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum