Explorer++ 1.4.0...

Explorer++ yer imlerine, sekmelere ve dosya işlemlerine odaklanan bir dosya yöneticisidir.

Herhangi bir dosya yöneticisinde olduğu gibi, önemli olan Dosya Gezgini'nin sizin ve özel ihtiyaçlarınız için neler yapabileceği veya yapamayacağıdır. Explorer ++, Dosya Gezgini ile bazı benzerliklere sahiptir ancak özellikle sekmelerde belirgin olan, dikkate değer sayıda ek araca sahiptir.

Düzen, sekmeler, simgeler, sürücüler, sürücülere soldan sağa erişim ve sağdaki ayrıntılarla yukarıdan aşağıya doğru gider. Herhangi bir dosya ve klasöre sağ tıklayın; bu, Dosya Gezgini ile aynıdır. Görünümünüzü de hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Beklediğiniz özelliklerin çoğu da mevcuttur. Kopyalayın, yapıştırın, kesin, arayın, silin, özellikler ve daha fazlası. Ayrıca dosyaları bölebilir, birleştirebilir ve yok edebilirsiniz. Hatta bir komut istemi kısayolu bile var.

Yer imleri, yer imleri oluşturmanıza veya yalnızca herhangi bir sekmeye yer işareti koymanıza olanak tanıyan öne çıkan bir özelliktir.

Explorer++ ücretsiz ve taşınabilirdir. Aşırı karmaşık olmadan, steroidler üzerinde Dosya Gezgini gibi bir dosya yöneticisi arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Birincil ihtiyaçları olarak sekmeleri ve yer imlerini arayanlar Explorer++'ı da sevecektir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum