DriversCloud 12.0.23 + Portable...

DriversCloud, uygulama olarak veya çevrimiçi olarak çalıştırabileceğiniz ve sonuçlarınızı PDF, doğrudan bağlantı, BBCode veya HTML olarak kaydedebileceğiniz bir sistem bilgi yardımcı programıdır.

DriversCloud'un donanımınızı taraması ve sonuçları döndürmesi birkaç dakika sürer. DriversCloud daha sonra tüm ayrıntılarınızı içeren web sitesini açar. Burası bir veya üç Google reklamı sundukları ve bunun neden Reklam Destekli olarak işaretlendiği yerdir. Bu şekilde yapmayı beğenip beğenmediğimizden emin değiliz, ancak sonuçlar doğruydu. Web sitesinin sonuçlarınızla birlikte görünmesini tercih ederseniz beğeneceksiniz.

Donanımınız kategorilere ayrılmıştır. Bunlar Özet, Temel Bileşenler, Depolama, Grafik Kartı, PCI Kartlar, Çevre Birimleri, Aygıt Yöneticisi, Ağ Yapılandırması, Sistem, Yazılım, Otomatik Çalıştırma ve WinSat'tır.

Forumlarına gidebilir, yenileyebilir, arayabilir, paylaşabilir ve en üstte yazdırabilirsiniz. Yapılandırmanızın tamamını veya istediğiniz kadarını birçok şekilde kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Favorilerimizden biri PDF olarak kaydetmekti. DriversCloud'a özgü daha benzersiz olan şey, doğrudan bağlantı, BBCode ve HTML kodu oluşturma yeteneğidir.

DriversCloud'a defalarca baktık ve onu buraya ekleme konusunda tartıştık. Reklamların müdahaleci olduğunu düşünüyoruz, bu yüzden onlardan kaçındık. İyi çalıştı ve çok doğruydu ve bilgilerinizi dışa aktarmanın birçok yolu var.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum