Avast! Free Edition 24.3.8975...

Avast! Free Antivirus, bilgisayarlarını virüs bulaşmasından veya diğer kötü amaçlı yazılım tehditlerinden korumak ve hayati veya özel verileri kaybetme riskini önemli ölçüde azaltmak amacıyla e-posta gönderen ve popüler web sitelerinde gezinen kişiler için mükemmel bir uygulama paketidir. Avast'ı Hafif Bir Antivirüs Olarak Nasıl Yükleyeceğinizi gördüğünüzden emin olun .

Bunu doğru şekilde ve veri yedekleme yardımcı programları gibi diğer programlarla birlikte kullanırsanız, bilgisayarınızın saldırıya uğraması veya virüs bulaşması riskini ve dolayısıyla hayati veya özel verileri kaybetme riskini önemli ölçüde azaltacaktır.

Ödüllü avast! Antivirüs motoru, avast! Antivirüs, modern bir antivirüs programından bekleyebileceğiniz tüm özellikleri içerir. West Coast Labs'ın Onay İşareti süreci ve anti-rootkit ile onaylanmış casus yazılım önleme teknolojisi ve güçlü kendini koruma yeteneklerini içerir. Yine de gelişmiş algılama yeteneğiyle artık daha hızlı tarama sağlıyor. E-postanızı ve internet bağlantılarınızı sürekli olarak izleyen ve bilgisayarınızdaki dosyaları her açıldığında veya kapatıldığında kontrol eden birkaç gerçek zamanlı "Kalkan" içerir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum