YouTube Timestamps for Chrome 0.9.0... (Eklenti)

Chrome için YouTube Zaman Damgaları, YouTube izleme deneyiminizi geliştirmenin benzersiz bir yolunu sunar. Bu Chrome uzantısı, diğer YouTube izleyicilerinin bıraktığı zaman damgalarını yorumlar bölümüne yerleştirir ve bunları doğrudan video zaman çizelgesine yerleştirir. Zaman damgasının üzerine gelerek ilgili yorumu kolayca önizleyebilirsiniz. Ancak bu özellik yalnızca ilk 100 yorum için geçerlidir. Bir videoda zaman damgası yoksa veya ilk 100 yorum arasında yer almıyorsa uzantı hiçbir şey görüntülemez.

Chrome için YouTube Zaman Damgaları, hem Tam Ekran/Sinema modunda hem de iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır. ve gömülü videolar. Ayrıca daha karanlık bir arayüzü tercih eden kullanıcılara hitap edecek karanlık bir temaya da sahiptir. Kendinizi uzun yorum önizlemeleri arasında gezinirken bulursanız, üzerine geldiğiniz zaman damgasını kaydırarak bunlar arasında kolayca gezinebilirsiniz.

Genel olarak, "YouTube Zaman Damgaları" uzantısını kullanarak YouTube videolarını izlerken daha etkileşimli, ilgi çekici ve bilgilendirici bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum