YouTube Redux for Chrome and Firefox 3.4.1...

Bu uzantı/eklentiyle her iki dünyanın da en iyisine sahip olursunuz. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda özelleştirilebilir ayar vardır; böylece YouTube'u istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Daha klasik bir video sayfası düzeninden ve bunun bazı eski düzenleri taklit eden alternatif sürümünden yararlanabilirsiniz.

YouTube Redux ayrıca size boyut ön ayarları ve sütun kutusu içeren kompakt bir video oynatıcı da sunar. Yorumlar ve ilgili videolar için sonsuz kaydırmayı devre dışı bırakabilir ve ana sayfada satır başına özel bir video sayısı ayarlayabilirsiniz (varsayılan 4'ten 1-10'a kadar). Ayrıca gerçek bir tam ekran modunu da etkinleştirebilirsiniz. Uzun oturumlar sırasında videoların otomatik olarak duraklatılması da vardır. Yeni Youtube logosunu beğenmediniz mi? Endişelenme; klasik logoyu ve sık kullanılan simgeleri geri yükleyin.

YouTube Redux ayrıca bir video sayfasındaki beğeniler/beğenmemeler için kesin, kısaltılmamış değerler kullanır ve 'Otomatik oynatma' veya 'TV'de Oynat' İstenirse düğmeye basın. Aralarından seçim yapabileceğiniz o kadar çok başka olasılık var ki, çoğu kişi sunulan özelliklerden memnun kalacak.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum