TechSmith Capture 2.1.2.605...

TechSmith Capture (eski adıyla Jing), temel video, animasyon ve hareketsiz görüntüleri yakalamanıza ve bunları web'de paylaşmanıza olanak tanıyan bir bilgisayar hizmetidir.

Jing, Adobe'nin Flash'ı kullanımdan kaldırması nedeniyle kullanımdan kaldırıldı ve web tarayıcıları artık mevcut video formatı .swf'yi desteklemeyeceği için TechSmith'in vites değiştirmesi gerekti.

TechSmith Capture ile bilgisayar ekranınızın görüntüsünü yakalamak artık çok kolay. Yakalamak istediğiniz herhangi bir pencereyi veya bölgeyi seçebilirsiniz. Görüntü yakalandıktan sonra metin kutuları, oklar, vurgular veya resim yazıları gibi çeşitli araçlarla onu işaretleyebilirsiniz. Ayrıca, nasıl paylaşmak istediğinizi de seçebilirsiniz.

TechSmith Capture aynı zamanda bilgisayar ekranınızda olup biten her şeyi kaydetmek için de kullanışlıdır. Kayıt amacıyla herhangi bir pencereyi veya bölgeyi seçebilirsiniz. TechSmith Capture, basit fare hareketlerinden tam anlatımlı eğitimlere kadar her eylemi kaydeder. Ancak TechSmith Capture tarafından kaydedilen videolar anlık ve odaklanmış iletişim için beş dakika ile sınırlıdır.

Ekran görüntülerinizi ve videolarınızı çeşitli web platformlarında paylaşmak zahmetsiz bir iştir. Ekranınızı yakaladıktan veya kaydettikten sonra Screencast.com'a yükleyebilir ve IM, e-posta, sosyal medya ve diğer platformlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum