pass-winmenu 1.14...

pass-winmenu, Linux için Pass'a benzer, genişletilmesi kolay ve son derece özelleştirilebilir olacak şekilde tasarlanmış bir Açık Kaynak şifre yöneticisidir.

pass-winmenu, şifreleri GPG- olarak saklama kapasitesine sahiptir. şifrelenmiş dosyalar. Basitlik ve modülerlik avantajı sağlamayı amaçlayan bir dizin yapısı halinde düzenlenirler.

Açık Kaynak GPG şifrelemeyi yönetir; birçok profesyonel, Linux dağıtımı ve diğerleri tarafından kullanılan yüksek kaliteli, güvenilir bir güvenlik paketidir. Açık standartlar, uyumlu çoklu platform şifre yöneticileri (Linux, Android, Windows, Mac OS, vb.) geliştirmeyi kolaylaştırır. Şifreler, dizinlerde şifrelenmiş dosyalar olarak saklandığından, bunları dosya yöneticiniz aracılığıyla organize etme seçeneğiniz vardır. Ayrıca bunları cihazlarınız arasında da senkronize edebilirsiniz.

Pass-win menüsünde saklanan şifreler GPG anahtarınızla şifrelenir. Yalnızca ana parolayla kilidi açılabilir. Bu, şifrelenmiş şifrelerinize, GPG anahtarlarınıza ve ana şifrenize ihtiyaç duyacakları için potansiyel saldırganların işini zorlaştırır.

Esnek, özelleştirilebilir bir şifre yöneticisi arıyorsanız, sağlanan birçok farklı sisteme entegrasyon için modüler bir yapıya sahipse, pass-win menüsü tam size göre olacaktır.

Başlamanıza yardımcı olacak, yazarın sitesinde çok sayıda bilgi bulunmaktadır.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Github Linki)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum