Multiple Search and Replace 6.14...

Çoklu Arama ve Değiştirme, Microsoft Office belgeleri de dahil olmak üzere çok sayıda dosyadaki metni arayabilir ve değiştirebilir. Düzenli ifadeleri ve joker karakterleri destekler ve bir liste kullanarak bulup değiştirmenize olanak tanır. Aramalar, farklı arama operatörleriyle birden fazla arama terimine sahip olabilir. Her arama sonucunun bağlamını ve satırını, sonuç vurgulanmış halde görüntüleyebilirsiniz. Tüm arama sonuçları raporlanabilir ve çıktı sonuçları hızla sıralanabilir. Ayrıca araç, dosya adlarını kolayca bulmanıza ve değiştirmenize, dosyaları toplu olarak yeniden adlandırmanıza ve dosyalardaki metni aramanıza olanak tanır. Ayrıca çeşitli kodlamaları da destekler.

Araç metin dosyalarında, web sayfası dosyalarında (HTML, ASP, ASPX, PHP, JSP, vb.), Microsoft Word/Excel/PowerPoint, PDF, Zengin Metin Formatı, Açık Belge Formatında Metin, Açık Belge Formatında Elektronik Tablo, Açık Belge Formatında Sunum, dosya ve dizin adları. Ayrıca sıkıştırılmış arşivlerde (Zip, Rar, Gzip, BZip2 ve Tar dosyaları) arama yapabilir.

Çoklu Arama ve Değiştirme, Değiştir, Öncesine Ekle, Sonrasına Ekle, Sil gibi çeşitli Değiştirme Eylem Türlerini içerir. , Satırı Sil, Temizle, Metin Dosyası Listesiyle Değiştir, Eşleşen gruplar ve yakalamalar adlı normal ifadeyle değiştir, Eşleşme değeri, eşleşme dizini ve eşleşme sayısını ekle. Aynı zamanda çeşitli arama operatörlerini de destekler: İçerir (OR), İçermelidir (AND), İçermemelidir (DEĞİL), Arasında, Sonra, Önce, Sonra Değil, Önce Değil, Özel Olarak İçerir (XOR), Yakın Metin İçerir ve Eşleşmeyi Hariç Tut .

Çoklu Arama ve Değiştirme, web yöneticileri, geliştiriciler ve birden fazla dosyadaki metni aynı anda değiştirmesi gereken herkes için yararlı olduğu kanıtlanmış etkili bir araçtır. Ayrıca, belirli bir dizindeki Word belgelerindeki tüm e-posta adresleri gibi dosyalardan bilgi de çıkarabilir. Ayrıca, bir dizindeki tüm Word dosyalarındaki telefon numaralarını değiştirmenize, hatta içeriklerindeki belirli anahtar kelimelere göre kaybolan Word belgelerini bulmanıza yardımcı olur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum