Jailer 16.1...

Jailer, veritabanı alt kümesi, şema ve veri taramasına yönelik bir Açık Kaynak uygulamasıdır.

İlişkisel veritabanlarından tutarlı, referans açısından bozulmamış satır kümelerini dışa aktarmanıza olanak tanır ve bütünlüğü ihlal etmeden eski verileri kaldırır. DBMS'den bağımsızdır (JDBC kullanarak), platformdan bağımsızdır ve DbUnit veri kümeleri, hiyerarşik olarak yapılandırılmış XML ve topolojik olarak sıralanmış SQL-DML oluşturur.

Diğer özellikler arasında tutarlı ve referans açısından sağlam satır kümelerinin dışa aktarılması yer alır. üretken veritabanınızdan alır ve verileri geliştirme ve test ortamınıza aktarır. Bütünlüğü ihlal etmeden eski verileri kaldırarak ve arşivleyerek veritabanı performansını artırır. Hiyerarşik olarak yapılandırılmış XML, topolojik olarak sıralanmış SQL-DML ve DbUnit veri kümeleri oluşturur.

Açık Kaynak. Tamamı Java ile yazılmıştır. Platform bağımsız. DBMS'den bağımsız.

Piyasada Jailer gibi bildiğimiz çok fazla uygulama yok ve bu ücretsiz uygulama için yapılan incelemeler her yerde olumlu. Dakikalar içinde alt küme veritabanları, verimli müşteri verilerini taşıma süreci, bu mükemmel uygulamada bulacağınız geri bildirimlerden yalnızca birkaçıdır.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (SourceForge)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum