Glarity ChatGPT: Summary & Translate AnyPage 4.16.6... (Eklenti)

Glarity, YouTube videolarını ve web sayfalarını özetleyerek veya metinleri çevirerek zamandan tasarruf etmenize yardımcı olabilecek çok yönlü bir araçtır. ChatGPT ile ana dilinizde kolayca okuyup yazabilirsiniz.

Uzun bir videonun ana fikrini hızlı bir şekilde anlamak istiyorsanız Glarity'nin yapay zeka destekli YouTube özetleyicisini kullanabilirsiniz. Beş ila 15 dakika uzunluğundaki videolarda en iyi sonucu verir ve normalde olduğundan çok daha hızlı bir şekilde videolara göz atmanıza olanak tanır.

Glarity, YouTube videolarının transkriptlerini oluşturabilir, Yahoo! gibi çeşitli kaynaklardan içerik özetleyebilir. JAPAN News, BBC, PubMed vb. ve Twitter ve Reddit'teki sosyal medya gönderilerinin özetlerini sağlar. 12 dili destekler ve hatta PDF dosyalarını özetleyebilir.

Ayrıca Glarity, GPT tarafından desteklenen yüksek kaliteli bir çeviri hizmeti olan Ayna Çevirisi/Yan Yana Çeviri'yi sunar. Ayrıca Gmail'deki e-postalara tek bir cümleyle hızlı yanıtlar yazmanıza da yardımcı olabilir.

Glarity, videoları, aramaları, PDF'leri, e-postaları ve web sayfalarını zahmetsizce özetlemenize yardımcı olmak için diller arası özetler sağlar. Ücretsiz yan yana çevirileri, e-posta yazma yardımını, Web İçeriği Soru-Cevap özelliklerini ve daha fazlasını destekler.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum