fldigi 4.2.04...

fldigi, amatör HAM radyo operatörlerinin ses kartlarını belirli bir zaman sinyaline göre hızlı bir şekilde kalibre etmelerine, frekans ölçüm testleri ve daha fazlasını gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Sıradan bir bilgisayarın; Ses kartı basit bir iki yönlü veri modemi olarak kullanılacaktır. Çoğunlukla amatör radyo SSB alıcı-vericisinin veya FM iki yönlü radyonun mikrofon ve kulaklık bağlantılarını bilgisayarın kulaklık ve mikrofon bağlantılarına bağlaması gereken amatör radyo operatörleri tarafından kullanılır.

Fdigi kullanımı amatör telsiz operatörlerinin sınırlı güç tüketimi ile dünya çapında iletişim kurmasını mümkün kılacaktır. Ayrıca doğal afet veya elektrik kesintisi nedeniyle diğer iletişim sistemleri arızalandığında radyo acil durum iletişimleri için bir yedek olarak da kullanılabilir.

Kurulum sırasında, radyo üzerinden e-postaları, metin dosyalarını, görüntüleri ve ikili dosyaları aktarmak için flarq (aynı yazar), bir ARQ spesifikasyonu, K9PS ekleme seçeneğiniz vardır. Bu protokol tek noktaya yayın ve bağlantı tabanlıdır ve Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird ve Sylpheed gibi mevcut e-posta istemcileriyle sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Fldigi'yi çalıştırmak gerekli değildir, bu nedenle Reklam Destekli bildirimini ekledik.

Fldigi, CW, PSK, MFSK, RTTY, Hell, DominoEX, Olivia ve Throb'u destekler.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum