AdGuard AdBlocker for Chrome, Firefox, Edge, and Opera 4.3.10...

Chrome, Firefox, Edge ve Opera için AdGuard AdBlocker, Facebook, YouTube vb. dahil tüm web sayfalarındaki reklamları engelleyebilir.

Gelişmiş gizlilik koruma özelliklerine odaklanmıştır. yalnızca bilinen izleyicileri engeller, aynı zamanda web sitelerinin gölge profilinizi oluşturmasını da engeller.

AdGuard AdBlocker tüm reklamları engeller: video reklamlar (YouTube Adblock dahil), zengin medya reklamları, istenmeyen pop-up'lar, banner'lar ve metin reklamlar (Facebook AdBlock'u içerir). Eksik reklamlar ve açılır pencereler sayesinde, sayfa yüklemeyi hızlandırmaya ve bant genişliğinden tasarruf etmeye yardımcı olduğundan bu uygulamayı kullanmanın faydalarını göreceksiniz. Ayrıca, yaygın olarak kullanılan üçüncü taraf izleme sistemlerini ve birçok casus yazılım, reklam yazılımı ve çevirici yükleyicisini engelleyerek gizliliğinizin korunmasına da yardımcı olur.

AdGuard AdBlocker, herkesin kullanmasına olanak sağlayacak şekilde yapılandırılması kolay olacak şekilde ayarlanmıştır. ve bir kaydırıcı aracılığıyla belirli bir web sitesi için bunu açabilir/kapatabilirsiniz. Seçilebilir bir süre boyunca size reklamlara ilişkin istatistikler sağlayacaktır. Kullanımda ince ayar yapmak için Gizli Mod, Beyaz Liste ve Filtreler gibi diğer birçok özellik kullanılabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum