WishPlayer 0.1.3...

WishPlayer, oynatıcının giriş alanına şarkının adını girmenize ve oynat düğmesine basmanıza olanak tanır; o şarkıyı bulup çalacaktır. İlk önce makinenizde ses arayacaktır. Hiçbir şey bulamazsa internette arama yapar.
İşte potansiyel dezavantaj: bunları tam olarak nereden alıyor? Bulabileceğimiz net bir cevap yok. Bu nedenle WishPlayer'ı kullanırken lütfen bunu aklınızda bulundurun. Artık makinenizde kapsamlı bir müzik koleksiyonunuz varsa, sesin nereden alındığı konusunda hiçbir soru kalmaz.

WishPlayer, sohbet de dahil olmak üzere her yerden rahat ve hızlı şarkı çalmak için genel kısayol tuşlarını destekler. pencereler, web sitesi sayfaları ve metin düzenleyicileri. Kısayol tuşları şunlardır: Alt + F7 - Ses çalmayı başlatır ve çalma sırasında duraklatır, Alt + F5 - Ses çalmayı durdurur, Alt + F10 - çalma listesine ses ekler.

Ses dosyalarını çevrimdışı oynatma özelliği ile asf, wma, wmv, wm, asx, balmumu, wvx, wmx, wpl, avi, mid, midi dahil olmak üzere çok çeşitli formatları destekler , rmi, aif, aifc, aiff, wav, cda, aac, adt, adts, flac, m4a, mpg, mpeg, m1v, mp2, mp3, mpa, mpe, m3u ve ogg.

WishPlayer her müzik tutkununun sahip olması gereken bir yazılımdır. Çalma listesi, kullanıcı düşünülerek tasarlanmıştır ve en sevdiğiniz parçaları kaydetmeyi ve bunlara erişmeyi kolaylaştıran sezgisel bir arayüz sağlar. İster dünyanın dört bir yanından müzik hayranı olun, ister yalnızca en sevdiğiniz şarkıları dinlemek istiyor olun, bu uygulama tüm ses ihtiyaçlarınız için mükemmel çözümdür.

WishPlayer, en sevdiğiniz şarkıları çalmayı sağlar K.I.S.S. ile birleştirilmiş basit bir işlemi ayarlar. arayüzü, onu iyi bir ses çalma seçeneği haline getiriyor.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum