QuickImageComment 32-64 Bit 4.58...

QuickImageComment, dijital fotoğraf bilgilerinin düzenlenmesine ve görüntülenmesine olanak tanır. 64 bitlik bir sürüm de mevcuttur.

QuickImageComment ile EXIF, IPTC ve XMP özellikleri ve değişiklik tarihleri ​​vb. gibi diğer özellikler. Ayrıca dosyaları bu özelliklere göre yeniden adlandırmanıza ve gelecekte başvurmak üzere bunları bir metin dosyasına aktarmanıza da olanak tanır. İstisnaların tanımlanmasına izin vererek EXIF, IPTC ve XMP özelliklerini silebilirsiniz. İsterseniz tek özellikler seçilerek silinebilir.

QuickImageComment özünde, resim verilerini değiştirmek için kullanıcı dostu bir yol sağlar. Ayrıca, farklı kameralarla çekilen bir dizi görüntünün kayıt sürelerini senkronize etmek için özel maskeler gibi, bir görüntü koleksiyonunu düzenli tutmaya yönelik organizasyonel araçlara da sahiptir. Görüntüler daha sonra özelliklere göre (çoğunlukla kamera modelleri) kolayca gruplandırılabilir. Oluşturulan grupların her biri için kayıt süresinde bir değişiklik girebilirsiniz. Bu işlem, görsellerin zamana göre sıralanmasına olanak tanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (32 Bit)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum