Tweakeze 2.17.1777... (Ücretsiz Sürüm)

Tweakeze, Microsoft Windows dosya sistemlerinizde, kayıt defteri veritabanlarınızda ve daha fazlasında yapılan değişiklikleri izler.

Tweakeze (Tweak Easy), makinenizi gerçek zamanlı olarak izlemek ve bu olaylar meydana geldiğinde önceden tanımlanmış veya özel komut dosyası oluşturma eylemlerini yürütmek için tasarlanmıştır. Ayrıca, belirtilen özelliklerini tamamlamak için çeşitli önemsiz temizleme seçenekleri de içerir. Yürütülebilir bir dosyanın başlatılması/durdurulması gibi tetikleyicileri belirten özel izleyiciler oluşturabilirsiniz. Bunları, gerçekleştirilecek ilgili eylemle birlikte düzenli kategoriler halinde veya isme göre düzenlemenize olanak tanır. Yazarın sitesinde herhangi bir Yardım bölümü bulunmadığından, biraz deneme yanılma yapılması gerekecektir.

Bu eylemler, normal dosya/klasör ve Kayıt Defteri işlemlerini tetikleyebilir (örneğin, silme, taşıma, kopyalama, ayarlama) veya değişiklikleri yakalamak, bunların yürütülmesini filtrelemek veya tamamen farklı bir görevi yürütmek için bir komut dosyası çalıştırabilir. Makinenizde yüklü olan tüm Aktif Komut Dosyası Dilleri (örn. VBScript, Jscript, PHP vb.) ve PowerShell komut dosyası oluşturma şu anda desteklenmektedir.

Tweakeze ayrıca tarayıcı verilerini silerek geçici verileri, geçmiş izlerini, indirme geçmişini ve tamamlanmış form geçmişini kaldırmanıza olanak tanır. Ayrıca eski klasik ses kontrolünü de etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilir. Ayrıca size üstünkörü sistem bilgileri sağlayacaktır.

Tweakeze, makinenizde olup bitenleri gerçek zamanlı olarak takip edebilmeniz için size birçok değerli seçenek sunan çok yönlü bir izleme aracıdır.

İnce Ayar Özellikleri:
Tuş Kaydedici
Gerçek zamanlı izleme
Anahtar Kelime Uyarıları
Birden Fazla Bilgisayarı İzleyin
Mesaj İzleme

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum