Simple Video Editor 1.7.2.0  + Portable...

Simple Video Editor, tüm düzenleme sürecini kolaylaştırmak ve yalnızca birkaç tıklamayla videolarınızı düzenlemeyi daha basit ve daha hızlı hale getirmek için tasarlanmıştır.

Simple Video Editor ile videolarınızı zahmetsizce kırpabilir, kırpabilir, döndürebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz; bu da onu tüm düzenleme ihtiyaçlarınız için hepsi bir arada bir çözüm haline getirir. Buna ek olarak, ses düzeylerini değiştirmenize, yinelenen kareleri silmenize ve oynatma hızını kolaylıkla ayarlamanıza olanak tanıyan bir dizi gelişmiş özellik sunar.

Simple Video Editor'ın en önemli avantajlarından biri taşınabilirliğidir. Her yere yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz hafif ve taşınabilir bir uygulamadır, bu da onu hareket halindeyken video düzenleme için ideal kılar. Ayrıca, yalnızca birkaç tıklamayla erişilebilir bir dizi özellik sunarak herkesin kullanabileceği sezgisel ve kullanıcı dostu bir yazılım haline gelir.

Simple Video Editor'ın gelişmiş özelliklerinden bazıları, birden fazla videodaki yinelenen içeriği tespit etme ve kaldırma, görüntü koleksiyonlarından yaratıcı videolar oluşturma ve diğer FFmpeg komut dosyalarında kullanılmak üzere özel komut satırı bağımsız değişkenleri oluşturma yeteneğini içerir. Ek olarak yazılım, kırpma, kırpma, döndürme, video çözünürlüğünü azaltma, dosya türlerini dönüştürme, ses düzeyini değiştirme, yinelenen kareleri silme, oynatma hızını değiştirme, kare hızını azaltma ve renk tuşlarını kullanma gibi bir dizi video düzenleme özelliği sunar.

Genel olarak Simple Video Editor, hem kullanıcı dostu hem de gelişmiş bir dizi özellik sunan güçlü ve çok yönlü bir video düzenleme aracıdır; bu da onu video düzenleme sürecini kolaylaştırmak isteyen herkes için mükemmel bir seçim haline getirir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum