RisohEditor 5.8.1 + Portable...

RisohEditor, DLL/EXE dosyalarındaki kaynak verilerini ücretsiz olarak eklemek, düzenlemek, çıkarmak ve kaldırmak için tasarlanmıştır.

RisohEditor'u kullanarak Windows kaynaklarını (Diyaloglar, Menüler, Simgeler, İmleçler, Dize Tabloları, Mesaj Tabloları vb.) kolayca düzenleyebilirsiniz - Risoh, Japonca'da ideal anlamına gelir.

Basit bir kullanıcı arayüzü aracılığıyla Windows uygulamalarının kaynak kodunu düzenlemenize, işe odaklanmanıza ve aşırı karmaşık bir arayüzde gezinmenize olanak tanır. Düzenleme sürecini daha da basitleştirmeye yardımcı olan, hızlı tanımlama için renk kodlaması mevcuttur.

RisohEditor, EXE düzenleme sürecinde size yardımcı olacak basit bir uygulamadır. Programların bölümlerini eklemenize veya kaldırmanıza ve gerektiğinde metinleri ve açıklamaları düzenlemenize olanak tanır. Sezgisel arayüz, onu temel programlama becerilerine sahip kullanıcılar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Not: Kaynak derleyicinin (windres) dosya yolundaki boşluk karakterlerini kabul etmemesi nedeniyle "C:\Program Files" veya "C:\Program Files (x86)" içine kurulum yapmaktan kaçının.

RisohEditör Özellikleri:
Yüksek ölçeklenebilirlik
Tam Unicode desteği (uluslararası kaynaklar için)
"Resource.h" başlık dosyasını okuyabilir
GUI düzenlemeyi destekler
Dışa aktarılan kaynak Visual C ++ 2017 tarafından okunabilir
Pencere sınıfı kitaplıklarını destekler

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum