QR Code for Chrome and Edge 1.3.0... (Eklenti)

Chrome ve Edge için QR Code, bağlantılar ve metinler için hızlı bir şekilde QR kodları oluşturmanıza olanak tanıyan bir tarayıcı uzantısıdır. Ayrıca bağlam menülerinden, yerel dosyalardan ve web kameralarından QR kodlarının taranmasını da destekler. Daha da önemlisi, tüm işlevler tarayıcınızda yerel olarak yürütülür ve verilerinizin güvende kalması sağlanır.

Uzantı simgesini tıkladığınızda geçerli sayfanın URL'sine ait QR kodu görüntülenir. Girişi değiştirebilir ve QR kodunu indirebilirsiniz. Yeni bir sayfada özel QR kodları oluşturmak ve taramak için altta iki düğme vardır.

QR kodu oluşturmak için herhangi bir URL veya metni girmeniz, kenar boşluğunu, boyutu ve hata düzeltmesini ayarlamanız ve ardından dosyayı PNG veya SVG olarak indirmeniz yeterlidir. Ayrıca panoya da kopyalayabilirsiniz. QR kodunu taramak için üç seçeneğiniz vardır: bir görüntüyü URL'sine göre tarayın, yerel bir görüntü dosyasını seçin veya sürükleyip bırakın veya kamerayla tarayın.

Ek olarak, bir web sayfasındaki bağlam menüleri aracılığıyla görüntülerden QR kodlarını tarayabilir veya sayfa bağlantıları, seçilen metin, bağlantı adresleri veya medya (resim, ses ve video) adresleri için QR kodları oluşturabilirsiniz.

Ayrıca Chrome ve Edge için QR Code, en son macOS veya Chrome OS'de diğer barkod türlerinin taranmasını da destekler: Aztec, code_128, code_39, code_93, data_matrix, ean_13, ean_8, itf, pdf417, qr_code, upc_e

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Chrome)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum