Paul's Auto Clicker & Macro 2.1.3...


Paul'un Otomatik Tıklayıcısı ve amp; Makro, iş akışınızı geliştirmek için bir dizi düğmeye basmayı ve fare hareketini gerçekleştirebilen ücretsiz ve Açık Kaynaklı bir programdır. Saniyede 25.000'e kadar basışa ulaşma yeteneği ile bu program, zorlu ilerleme sistemlerine sahip eski tarz işaretle ve tıkla tarayıcı oyunları için mükemmeldir. Ek olarak, fare hareketi ile desteklenen makro kayıt işlevlerini birleştirerek diğer genel otomatik tıklama programlarının yeteneklerinin ötesine geçer. Bu özelliğin amacı belirli arayüzlerde gezinmek için gereken süreyi azaltmaktır.

Örneğin, Windows'ta Gece Işığı özelliğini değiştirmek için özel bir kısayol tuşu yoktur. Ancak kullanıcılar, Hızlı Ayarlar kutucuğunu etkinleştirmek için gereken hareketleri kaydedebilir ve bir kısayol tuşuna basarak imlecin hareketlerini gerçekleştirebilir. Kayıtları doğru şekilde ayarlamak için makrolar arasında geçiş yapılabilir ve metin biçiminde düzenlenebilir.

Paul's Auto Clicker & Makro, fare için güçlü bir makro özelleştirici olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, sistemle ilgili yardımcı programlarla herhangi bir çakışmayı önlemek için kaydedilen eylemleri belirli pencerelerde yeniden oynatma seçeneği de vardır. Bu olağanüstü araç, kullanıcıların herhangi birinin otomatikleştirilmesini sağlar. işlemler kolay.

Paul'un Otomatik Tıklayıcısı veamp; Makro, kullanıcı dostu bir GUI, bir kill anahtarı ve fare konumu için rastgele konumlara sahip özelleştirilmiş bir tıklama aralığı tıklayıcısı sunan bir programdır. Ayrıca sol, sağ ve orta fare düğmelerini kullanmanıza ve imleç konumlarını seçmenize de olanak tanır. Eylemleri durduruluncaya kadar veya belirli bir sayıda tekrarlayabilir, makroları kaydedip kaydedebilir ve bunları fare ve/veya klavye girişlerini yakalama seçenekleriyle oynatabilirsiniz. Ayrıca, özel makro komut dosyaları yazabilir, programı belirli pencerelerle sınırlayabilir ve programı kontrol etmek için özel kısayol tuşları oluşturabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum