LibreWolf 124.0-1-1 + Portable...

LibreWolf, Firefox web tarayıcısının değiştirilmiş ve bağımsız bir sürümü olup, özellikle kullanıcılara izleme ve parmak izi alma tekniklerine karşı gelişmiş koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Kullanıcılara daha güvenli bir tarama deneyimi sunan çeşitli gizlilik ve güvenlik odaklı ayarlar ve yamalar içerir.

Ayrıca LibreWolf, her türlü telemetriyi, veri toplamayı ve kullanıcıların güvenliğini tehlikeye atabilecek diğer faktörleri ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır. mahremiyet. Ayrıca DRM gibi özgürlük karşıtı özellikleri de devre dışı bırakarak kullanıcıların tarama deneyimleri üzerinde tam kontrole sahip olmalarını sağlar.

LibreWolf, uBlock Origin, ile donatılmış olarak gelir. reklamları ve pop-up'ları etkili bir şekilde ortadan kaldırarak kesintisiz gezinme sağlayan bir içerik engelleyici. LibreWolf, kullanılabilirliği korurken kullanıcı gizliliğini en üst düzeye çıkarmak için ekstra önlemler aldı. Kullanıcıların kesintisiz bir tarama deneyiminin keyfini çıkarırken en son güvenlik özelliklerine erişebilmelerini sağlamak için düzenli güncellemeler yayınlanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum