Glarysoft Absolute Uninstaller 6.0.1.6...

Glarysoft Absolute Uninstaller, standart Windows Ekle/Kaldır programına benzer ancak daha güçlüdür.

Standart Ekle/Kaldır programı, uygulamaları tamamen kaldıramaz ve sabit diskte bozuk kayıt defteri anahtarları ve gereksiz dosyalar bırakır. Bilgisayarınızda ne kadar çok gereksiz dosya varsa, o kadar yavaş çalışır. Kaldırma Yöneticisi tüm gereksiz dosyaları saniyeler içinde net bir şekilde silebilir. Gereksiz uygulamaları kaldırmak ve bilgisayarınızın verimliliğini artırmak için daha kullanıcı dostu bir yol sunar.

Yüklemeyi Tamamen Kaldırma
Standart Ekle/Kaldır Programı çoğu zaman bunu yapamaz. uygulamaları tamamen kaldırın. Genellikle dosyaları sabit sürücüde, ilgili masaüstü simgelerinde, Başlat menüsü girişlerinde ve kayıt defterindeki anahtarlarda bırakır. Büyük bir kayıt defteri ve birçok gereksiz dosya, sistemin daha da yavaşlamasına neden olur. Kaldırma Yöneticisi bunları saniyeler içinde temizleyebilir!

Hızlı ve Kullanıcı Dostu
Glarysoft Absolute Uninstaller, uygulamanın tüm uygun simgeleriyle Ekle/Kaldır programından daha hızlı başlar. Yüklenen uygulama ve kaldırmak istediğiniz uygulamayı kolayca bulmak için yakın zamanda yüklenen programları işaretler. İstediğiniz uygulamayı kullanışlı bir arama fonksiyonu aracılığıyla da arayabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum