CPU Temp 1.6.1.0...


CPU Temp, kullanıcıların 40'tan fazla kullanıcı arayüzü teması ve renk paleti arasından seçim yapmasına olanak tanıyan sezgisel ve özelleştirilebilir bir arayüz sunar. Bu, kişisel tarzınıza uygun bir kullanıcı arayüzü görünümü seçebileceğiniz ve kişiselleştirilmiş ve sürükleyici bir izleme deneyimi sağlayabileceğiniz anlamına gelir.

CPU Temp, CPU sıcaklığının yanı sıra diğer temel CPU ölçümlerini kontrol etmek için kullanımı kolay bir çözüm sağlamak üzere açık ve sezgisel bir arayüz kullanır. Kullanıcılar ekranın solunda farklı menü öğelerine bölünmüş bir gezinme çubuğu bulacaklar. Bu öğelerin her biri uygulama içindeki belirli işlevlere karşılık gelir.

CPU Temp uygulamasını kullanarak CPU'nuzun sıcaklığını izlemek basit bir işlemdir. Uygulamayı başlattığınızda, bir sıcaklık tablosuyla birlikte "CPU Sıcaklığı" kutucuğunu göreceksiniz. Ek verileri görüntülemek istiyorsanız Kullanım, Saat ve CPU Sıcaklığı gibi diğer kutucuklara tıklayın. Bunu yapmak, ekranı belirli sensör parametrelerini temsil eden grafiklere değiştirecektir.

CPU Temp uygulamasında sunulan veriler CPU'nuza bağlı olarak değişebilir ancak genellikle aşağıdakileri görmeyi bekleyebilirsiniz:
CPU paketi sıcaklığı
TJ CPU için maksimum sıcaklık
CPU/her çekirdek için TJ Max sıcaklığına olan mesafe
Her CPU çekirdeği için sıcaklık
Çekirdekler arasında CPU sıcaklığı dağılımı
CPU termal durumu göstergesi

Potansiyel sorunlardan kaçınmak amacıyla CPU'nuzun güvenli bir sıcaklıkta çalıştığından emin olmak için bu parametrelere dikkat ettiğinizden emin olun.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum