ClipGrab 3.9.10 + Portable...

ClipGrab, kullanıcıların YouTube, Dailymotion, Vimeo, metacafe.com, youku.com, myspass.de, myvideo.de ve Clipfish.de dahil olmak üzere çeşitli sitelerden medya indirmelerine olanak tanıyan bir yazılımdır. İndirilen videolar WMV, MPEG4, OGG Theora, MP3 (yalnızca ses) ve OGG Vorbis (yalnızca ses) gibi çeşitli dosya formatlarına dönüştürülebilir.

ClipGrab ayrıca resmi olarak desteklenmeyen sitelerden video indirilmesini sağlayan buluşsal bir mekanizma da sağlar. Kullanıcıların yüksek tanımlı, standart tanımlı veya düşük tanımlı video sürümleri arasında seçim yapmasına olanak tanıyan farklı kalite seçenekleri sunar.

Üstelik ClipGrab, panoya kopyalandığında uyumlu URL'leri otomatik olarak algılar. YouTube için entegre bir arama fonksiyonuna sahiptir ve kullanıcılar indirilen dosyaları MP3, MPEG4, OGG Theora veya WMV gibi diğer dosya formatlarına da dönüştürebilir.

ClipGrab, pek çok kişi tarafından övülen, temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve videoları minimum zahmetle indirmek isteyen beceri düzeyindeki tüm kullanıcılar için kolay olacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Orjinal Site)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum