Buttercup 2.27.0 + Portable...

Buttercup, Windows, Linux, Android, Mac ve Google Chrome'daki tüm hesaplarınız için bir şifre yöneticisidir.

En popüler şifrenin... şifre olduğunu biliyor muydunuz? Evet gerçekten. Birçok kişi bugüne kadar şifrelerini yazıyor ve çoğu zaman şifrelerini değiştirip, değişiklik yapmayı unutuyorlar. Genellikle çok benzer şifreler kullanırlar, bu nedenle bir şifreye ihtiyaç duyduklarında onu asla yazmazlar. Ve sonra tüm şifrelerinizi içeren kağıdı kaybetmek ya da benim favorim, gerektiğinde evin bir yerinde bir kağıt parçasının bulunması, örneğin kablolu yayın ve internet görevlisinin bu bilgiyi makbuzunuza bırakması var.

Çılgınlığı bırakın ve bir şifre yöneticisi edinin. Bunu not etmek daha uzun sürmez ve her zaman bir yedeğiniz olabilir. Buttercup böyle bir seçimdir.

Ana ekrandan bir arşiv açabilir, yeni bir arşiv oluşturabilir ve DropBox, OwnCloud vb. bulut hizmetlerinden yükleme yapabilirsiniz. Hesap gerekmez.

Artık Başlık, Kullanıcı Adı ve Şifreyi kullanarak yeni bir giriş oluşturabilirsiniz. Ayrıca özel alanlar da oluşturabilirsiniz. Buttercup ayrıca sizin için oldukça karmaşık şifreler de önerebilir. Kaydet'e tıkladığınızda ilk şifrenizi oluşturdunuz. Bir alan oluşturup boş bırakırsanız dikkatli olun çünkü bu hataya neden olacaktır.

Buttercup ayrıca kategoriler oluşturmanıza da olanak tanır. Örneğin kredi kartları, sosyal medya, banka hesapları, oyunlar, e-posta hesapları ve istediğiniz her şey için kategoriler oluşturabilirsiniz. Bu kategoriler, çok sayıda olması durumunda şifrenizi bulmanızı kolaylaştırır.

Buttercup roket bilimi değildir. İhtiyaç duyduğundan fazlasını yapmaya çalışmadan tüm şifrelerinizin kaydedilmesini kolaylaştırır. Şifrelerinizi takip etmek istiyorsanız Buttercup'tan başkasına bakmayın.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum