X-7Zip 23.01 Rev 12...

X-7Zip, birden fazla formatta sıkıştırılmış dosyaları çıkarmak veya oluşturmak için yüksek sıkıştırma oranına sahip bir dosya arşivleyici olan popüler 7-Zip'in taşınabilir bir sürümüdür .

Basit ve gezinmesi kolay bir arayüze sahiptir. Ana araç çubuğu en çok kullanılan özellikleri içerir ve çeşitli menüler, daha derinlere inmenize olanak tanır. Örneğin, çıkarma düğmesi dosyanız için varsayılan hedef dizine hızla göz atmanızı veya bu dizini kabul etmenizi sağlarken, Görünüm menüsü bir Klasör Geçmişi içerir ve Sık Kullanılanlar menüsü en fazla on klasör kaydetmenize olanak tanır. Ayrıca Windows Gezgini menüleriyle de bütünleşerek arşiv dosyalarını klasörler halinde görüntüler ve sürükle ve bırak işlevlerine sahip bir araç çubuğu sağlar. Ayrıca tek veya çift bölmeli görünüm arasında geçiş yapabilirsiniz.

7-Zip, LZMA sıkıştırmalı 7z formatında yüksek bir sıkıştırma oranına sahiptir. 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP ve WIM'in paketlenmesini ve açılmasını destekler. Ayrıca ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR paketlerini de açabilir. , ve Z.

Testlerimizde Ekleme veya ana sabit diskimize tıklama gibi temel işlevleri kullanırken sorunlarla karşılaştık.


İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum