Windhawk 1.4.1...

Windhawk, programlara ve işletim sistemine özelleştirme ekleme sürecini basitleştirerek Windows cihazınız için yeni özelleştirme seçeneklerini geri yüklemeyi ve sunmayı amaçlamaktadır. Size Textify ve 7+ Taskbar Tweaker'ın geliştiricisi tarafından getirildi . Modüler tasarımı, geliştiricilerin Windhawk kullanıcıları tarafından indirilip uygulanabilecek "modlar" oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanıyan önemli bir özelliktir. Bu, geliştiricilere yarattıklarını paylaşmaları için uygun bir platform sağlar. Amaç, cihazınızı özelleştirmeyi daha basit bir süreç haline getirmektir.

Çoklu modlar mevcut
Windhawk'ın ana arayüzü, Not Defteri için Karanlık Mod, fareyle üzerine gelindiğinde ses seviyesi kontrolleri ve görev çubuğunu kapatmak için orta konuma getirme yeteneği gibi çeşitli modifikasyonları sergiliyor. İstenirse, verilen mod için kaynak kodunu ek olarak görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Windhawk'ı kurma veya taşınabilir bir uygulama olarak kullanma seçeneğiniz de vardır .

Windhawk, halihazırda bir dizi harika değişiklik içeren, Windows için kullanışlı bir özelleştirme uygulaması olabilir, bu da onu, yaygın olarak kullanılan modları, onları aramaya gerek kalmadan makinenize eklemenin mükemmel bir yolu haline getirir.


Editörün Notu: Windhawk VirusTotal'da bir sorun yaşıyor ve antivirüs yazılımınızdan dosyanın yaygın olarak indirilmediğine dair bir uyarı alabilirsiniz .

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum