Tweaks for YouTube (Chrome, Firefox, and Edge) 3.65.0... (Eklenti)

YouTube için Tweaks, YouTube Müzik, Google Drive ve gömülü videolar için videoları değiştirmenize ve ayarlamanıza olanak tanır. Oynatıcı kontrollerini, ilerleme çubuklarını, altyazıları ayarlayabilir, sesi işleyebilir ve çalma listesi süresini gösterebilirsiniz. Hızla bir video anlık görüntüsü çekin ve başlangıç ​​ses düzeyini, hızını, çözünürlüğünü ve daha fazlasını ayarlayın.

YouTube için Tweaks, sınırsız özel fare ve klavye kısayollarıyla 35'ten fazla eylem içerir. Herhangi bir uygulamadaki aktif videoyu kontrol etmek için genel klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz. Ayrıca, daha sessiz videoları daha yüksek hale getirerek farklı videolardaki ses seviyelerini dengeleyebilen bir Otomatik Kazanç özelliği de bulunmaktadır.

YouTube için Tweaks ayrıca oynatıcı kontrollerini her zaman görünür, gizli, yalnızca fareyle üzerine gelindiğinde görünür olacak veya yalnızca minimalist bir ilerleme çubuğu gösterecek şekilde ayarlamanıza da olanak tanır. Ek olarak, ses seviyesi ve süre gösterimini ve temel süreyi geçerli oynatma hızına göre özelleştirirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum