Thorium Browser 122.0.6261.168 / 122.0.6261.132... (Güveniyorsan Kullanabilirsin.)


Uygulamanın geliştiricisinden alıntıdır:

Artık tam URL'lerin gösterilmemesini seçebilirsiniz. Daha önce doğru olmaya zorlanıyordu ve "Her zaman tam URL'leri göster" seçeneğinin seçilmesi/seçiminin kaldırılması hiçbir şey yapmıyordu. Artık varsayılan olarak hâlâ etkindir ancak seçimini kaldırmayı seçebilirsiniz. Bununla ilgili Ungoogled Chromium'a bir PR yapacağım.
HEVC/H.265 kod çözme artık çok iş parçacıklı. Bunu ve nerede etkinleştirileceğini belirttiği için @ RobRich999'a teşekkür ederiz.
Libwebp ve libvpx'teki iki önemli güvenlik açığı giderildi. Güvenlik hatalarının gönderilmesi hakkında bilgi almak ve düzeltilen güvenlik açıklarının (bundan sonra güncellenecektir) listesini görmek için yeni güvenlik politikasına bakın. Electron uygulamalarımdan herhangi birini kullanıyorsanız bunlar da yakın zamanda düzeltildi.
Yakında Supermium M118'i temel alacak şekilde güncellenecek olan Thorium-Win7 çatalımın üstüne (ben ve @gz83 bunun için birleşik bir yama üzerinde çalışıyoruz), ayrıca yeni bir repo da yaptım: https://github.com/ Alex313031/chromium-xp, Chromium'u XP'de yeniden canlandırmak için devam eden çalışmalarla. Şu anda Windows 10 sdk'sini derleyerek Google aramayı düzelttim ve Thorium'un optimizasyonlarını (eksi AVX) ekledim.
İçinizden herhangi biri kurumsal politikalar belirlenmiş halde Thorium kullanıyorsa, chrome_management_service artık düzgün çalışmalıdır.
Hem yukarı akış optimizasyonları hem de derleyici yapılandırmasındaki pas işaretlerinde ince ayar yapmam nedeniyle biraz daha yüksek Hız Ölçer puanları.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Majorgeeks)


BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum