Godot Game Engine 4.2.2...

Godot Game Engine, 2D ve 3D oyun geliştirme için mükemmel bir Açık Kaynak platformudur.

Godot Oyun Motoru, gereksiz veya aşırı karmaşık adımlara ihtiyaç duymadan oyun oluşturmaya odaklanmanıza olanak tanıyan kapsamlı bir standart araç seti içerir. Oyun geliştirme halkasına adım atan kullanıcıların özellikle ilgisini çekecektir. Godot'nun kullanımı basit olacak şekilde tasarlanmış olduğu gerçeğinin, onun yalnızca basit oyunlar oluşturmak için olduğunu düşünmenize neden olmasına izin vermeyin. Godot Game Engine, gerçekten karmaşık ve çok yönlü oyunların doğrudan makinenizden oluşturulmasına izin verecek kadar sağlam kod içerir.

Godot'nun oyun geliştirme konusundaki benzersiz yaklaşımını kullanarak, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik düğümler gibi oyunları kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Godot, oyun tasarımını kolaylaştıran yüzlerce yerleşik düğümle birlikte gelir. Ayrıca özel davranışlar, düzenleyiciler ve çok daha fazlası için kendinizinkini de oluşturabilirsiniz. Örneklemeyi ve devralmayı destekleyen düğüm kompozisyonları oluşturmanıza olanak tanıyan esnek bir sahne sistemine sahiptir. Ayrıca, güzel ve düzenli, bağlama duyarlı bir kullanıcı arayüzünde ihtiyacınız olan tüm araçları içeren bir görsel düzenleyiciye de erişebilirsiniz.

Godot Game Engine, sanatçılar, seviye tasarımcıları, animatörler ve aradaki herkes için güçlü bir içerik oluşturma hattına sahiptir. Ayrıca, oyun durdurulduktan sonra değişikliklerin kaybolmadığı kalıcı canlı düzenleme özelliğine de sahiptir. Mobil cihazlarda bile çalışır. Ayrıca inanılmaz araç sistemini kullanarak özel araçlarınızı kolayca oluşturabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum