DS4Windows 3.3.3...

DS4Windows, PC'nizde en iyi DualShock 4 deneyimini yaşamanıza olanak tanıyan, her yerden çıkarılabilen bir programdır. Bir Xbox 360 kumandasını taklit ederek çok daha fazla oyuna erişilebilir.

DS4Windows, DS4'ünüzü algılamazsa ve ışık çubuğu sarı renkte yanıp sönmeye devam ederse, Özel Modun Windows'ta DS4'ünüzü kalıcı olarak devre dışı bırakmış olması ihtimali vardır. Bunun olup olmadığını test etmenin en kolay yolu, denetleyiciyi farklı bir USB bağlantı noktasına takıp çalışıp çalışmadığını görmektir. Bu sorun esas olarak DS4Windows'un eski sürümlerini (sürüm 1.5.15'ten sonra yazılan metin) çeşitli nedenlerden etkilese de, diğer haritalama programları da aynı sorunun oluşmasına neden olabilir.

DS4'ünüzün devre dışı bırakıldığından şüpheleniyorsanız, Aygıt Yöneticisini (Denetim Masası > Donanım ve Ses Aygıt Yöneticisi) açın ve "İnsan Arayüzü AygıtlarıHID uyumlu oyun denetleyicisi" yolu altında listelenen aygıtları arayın.

Testlerimiz için bir denetleyiciye sahip olmasak da uygulamanın kullanımı açıklamadan daha basit görünüyor. Windows 7'den daha eski bir işletim sistemi kullanılıyorsa 360 sürücülerini yüklemek için DS4 sürücüsünü yüklemeye yönelik bir kısayol sağlanmıştır. Talimatların geri kalanı, kurulumu kolaylaştıracak şekilde sağlanmıştır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum