AlienFx Tools 8.6.1...

Uyumlu Alienware makinenizde ses yüksekliği veya sıcaklık sorunları yaşanıyorsa AlienFX Araçları sorunu araştırmanızda size yardımcı olabilir. AlienFan aracı ayrıca daha gelişmiş fan yapılandırması için de kullanılabilir ve farklı fan parametrelerini ve güç modlarını ayarlamanıza olanak tanır.

Bilgisayarınızın çeşitli çalışma modları arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayan Kontrol menüsü aracılığıyla profilleri yönetme seçeneğiniz vardır. Ayrıca, belirli profilleri belirli uygulamalara veya önemli tetikleyicilere atayabilirsiniz. Bilgisayarınızın sıcaklığını izlemek için sıcaklık sensörlerinden gelen verilere erişmek üzere AlienFX Monitor'ü kullanın. Hangi sensörlerin kullanılacağını seçebilir ve tepside belirli donanım sıcaklıklarını görüntüleyebilirsiniz.

Artık AWCC'ye gerek yok; Alienware sistem ışıkları, fanları ve güç profili kontrolü için hafif araçlar şunlardır:
AlienFX Control - 500kb'de AWCC alternatifi. Sistem ışıklarınızı (sistem parametreleri izleme, ortam ışıkları ve ses dokunuşu gibi donanım ve yazılım efektleri dahil), fanları, sıcaklıkları, güç ayarlarını ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.
AlienFX Monitor - Sistem izleme aracı - sistem sağlığını kontrol edebilir ve önemli parametreleri tepsiye yerleştirebilirsiniz.
AlienFX-CLI - CLI'den (komut satırı arayüzü) değişiklikler yapın ve AlienFX ışıklarınızın durumunu kontrol edin.
LightFX - Dell LightFX kitaplık öykünücüsü. Düşük seviyeli SDK'mı kullanarak Dell'in tüm API işlevlerini destekler. LightFX/AlienFX uyumlu herhangi bir oyun için kullanılabilir.
AlienFan GUI kontrolü - basit fan ve güç kontrol yardımcı programı. Fan parametrelerinizi herhangi bir sistem sıcaklık sensörüne göre ayarlayın, sistem güç modlarını değiştirin vb.
AlienFan-CLI - Fanları (ve bazı sistemlerde ışıkları) kontrol etmek için komut satırı arayüz aracı ve komut satırından bazı güç ayarları.
AlienFX-Config - Araç yapılandırmasını kayıt defterinden yedeklemek/geri yüklemek/silmek için basit komut dosyası. Kullanım için Alienfx-config.cmd'yi parametreler olmadan çalıştırın.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum