Xelitan Hash Calculator 1.2...

Dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak istiyorsanız Xelitan Hash Calculator sizin için mükemmel bir araçtır. 160'tan fazla algoritma desteğiyle, dosyalarınızın bozulmadığından emin olmak için karmalarınızı ve sağlama toplamlarınızı kolayca karşılaştırabilirsiniz.

Xelitan Hash Calculator, 160'tan fazla karma ve sağlama algoritmasını destekleyen kapsamlı bir araçtır. Unicode dosya adlarının kullanılmasına olanak tanır, sonuçları panoya kopyalama veya bir dosyaya kaydetme seçeneği sunar ve verilen karma veya sağlama toplamı değerleriyle kolay karşılaştırma yapılmasına olanak tanır. Üstelik isteğe bağlı bir özellik olarak (yönetici haklarıyla) Windows Explorer ile sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir.

Xelitan Hash Calculator'ın arayüzü basittir ve minimalist tasarımı herkesin kullanımını kolaylaştırır. Bu araç yalnızca bireysel dosyalara ilişkin karma kodları okumakla kalmaz, aynı zamanda dosyaları toplu modda işleyerek tek tıklamayla büyük dosya listeleri için sağlama toplamları elde etmenizi sağlar.

Editörün Notu:
Xelitan Has Calculator , VirusTotal'da birçok isabet alır ve antivirüs yazılımınızdan bir uyarı alabilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum