Web Translate 5.0...

Web Çevirisi, kullanıcıların içerik menüsünden belirli metin seçimlerini rahatlıkla çevirmesine olanak tanır. Ek olarak, yabancı web sitelerinde gezinmek isteyenler için özellikle yararlı olabilecek sayfaların tamamını çevirme seçeneği de sunar. Bu aracın bir diğer harika özelliği de gözleri yormayan ve düşük ışıklı ortamlarda daha rahat olabilen karanlık moddur. Genel olarak Web Çeviri, farklı dillerdeki bilgilere erişmesi gereken herkes için çok yönlü ve pratik bir eklentidir.

Çeşitli çeviri motorlarını destekleyebilecek bir çeviri aracı mı arıyorsunuz? Web Çeviri'den başka bir yere bakmayın. Bu çok yönlü araç, özel bilgi veya beceri gerektirmeden metni bir dilden diğerine hızlı ve kolay bir şekilde çevirebilir. Web sayfalarını, belgeleri veya diğer içerik türlerini çevirmeniz gerekiyorsa, Web Çeviri güvenilir ve doğru çeviri yetenekleriyle yanınızdadır.

Web Çevirisi Thunderbird ile de kullanılabilir.

Öyleyse neden bugün Web Çeviri'yi denemiyorsunuz ve bunun dil engellerini aşarak daha etkili iletişim kurmanıza nasıl yardımcı olabileceğini görmüyorsunuz?

Desteklenen çeviri sağlayıcıları:
Google Çeviri
Microsoft Çevirmen
Derin L
Yandex Çeviri
Google
Baidu

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum