Volume Control 6.6.3...

Ses Kontrolü, evrensel bir Açık Kaynak uygulamasından kısayol tuşları aracılığıyla uygulamaya özel ses seviyesi kontrolüne olanak tanır .

Ses Denetimi'ni kullanarak kullanıcı tarafından yapılandırılabilen genel kısayol tuşları ayarlayabilirsiniz. Kısayol tuşlarını ekleyebilir, kaldırabilir ve yeniden adlandırabilir ve eylemi yapılandırabilirsiniz. Bu işlem ayarlar sekmesinde Gelişmiş Kısayol Modu kutucuğu işaretlenerek gerçekleştirilir. İsterseniz kısayol tuşlarını kullanıcı tarafından oluşturulan eklentiler aracılığıyla da genişletebilirsiniz.

Ses Kontrolü, varsayılan Windows Ses Karıştırıcısından daha fazla kontrol sağlamayı amaçlamaktadır. Ses düzeyi kaydırıcı izleme çubuklarını ve metin kutularını içerir ve klavyeniz aracılığıyla ses düzeyinin belirlenmesine olanak tanır. Windows Ses Karıştırıcı'da olduğu gibi, Ses Kontrolü, çalışan herhangi bir işlemde bağımsız olarak kullanılabilir. Hedef değiştirme kısayol tuşları yerine karıştırıcıyı kullanarak da hedef uygulamaları belirleyebilirsiniz.

Ses Kontrolü, kullanım kolaylığıyla birlikte, onu varsayılan ses mikserinize sağlam bir alternatif haline getiren temiz bir arayüz aracılığıyla görüntülenir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum