StrelyCleaner 1.6.3...


StrelyCleaner, USB virüsü kısayollarını ortadan kaldırmak için tasarlandı ancak bir bellek güçlendirici, sürücü temizleyici ve sistem ayarlayıcıya dönüştü.

StrelyCleaner tuhaf bir isme, alışılmadık bir arayüze ve hatta nihai hedefle ilgili bazı kafa karışıklıklarına maruz kalabilir. Uygulamayı temizleyici, güçlendirici ve kısayol önleme uygulaması olarak listeliyor ve bu üç uygulamadan ikisini yanlış yazıyor. Bununla birlikte, DLL Enjektör Hacker'ı ile tanınıyor, bu yüzden ona buradan sesleniyoruz.

Soldaki ana sekmeler, PC'nizi veya USB'nizi tarayabileceğiniz veya dezenfekte edebileceğiniz Antivirüs Merkezi ile başlar. Buradaki ana tarama motorunun ne olduğunu bilmiyoruz.

Booster bölümünde, belleği neyin kullandığını görmek için bir işlem monitörü bulunur. Buradaki Güçlendirici düğmesi RAM'i boşaltmak için görünür.

Ayrıca, başlatmayı* optimize edebilen, Aero Snap ve Windows animasyonlarını devre dışı bırakabilen, Windows Spy'ı hızlandırabilen*, çöp dosyalarını temizleyebilen ve daha fazlasını yapabilen Temizleyici sekmesine sahibiz.

StrelyCleaner'a biraz daha fazla çaba harcandığını görmeyi umuyoruz, ancak gerçekten de bazı benzersiz ve kullanışlı ayarlamalar var. Yedeklemenin olmaması da iyi bir fikir olabilir çünkü Sistem Geri Yükleme Noktasına mı, kayıt defteri yedeğine mi yoksa her ikisine de mi ihtiyacımız olduğunu bilmiyoruz. Yine de uygulama taşınabilir olduğundan, göz atmak isterseniz hiçbir zararı yoktur.

StrelyCleaner, Windows Defender ve diğer antivirüs uygulamaları tarafından sıklıkla kötü amaçlı yazılım olarak işaretlenir (yanlış pozitif).

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum