Strawberry Music Player 1.0.23...


Strawberry Müzik Çalar , müzik koleksiyoncularına ve ses tutkunlarına yönelik kullanımı kolay bir müzik çalar ve koleksiyon düzenleyici sağlayan Clementine'in bir koludur .

Strawberry Music Player ile elbette müzik çalabilirsiniz. Yine de, hızlı başvuru için müzik koleksiyonunuzu yönetilebilir bir kitaplıkta düzenleme yeteneği gibi size çok daha fazlasını da sağlar. Örneğin WAV, FLAC, WavPack, Ogg Vorbis, Speex, MPC, TrueAudio, AIFF, MP4, MP3, ASF ve Monkey's Audio gibi birçok formatı desteklemenin yanı sıra birden fazla formatta çalma listeleri sunar. Strawberry Müzik Çalar ayrıca ses CD'sinin çalınmasına olanak tanır ve Linux'ta mükemmel bir oynatma için gelişmiş ses çıkışı ve cihaz yapılandırmasını içerir. Ek olarak Last.FM, Musicbrainz, Discogs, Musixmatch, Deezer, Tidal, Qobuz ve Spotify'dan albüm kapağı resmi alarak koleksiyonunuza bitmiş bir görünüm kazandırarak seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Strawberry Music Player ayrıca size hem ses ekolayzır hem de analizör sağlar. Bu iki özellik, müzik seçiminizden en iyi şekilde yararlanmanıza olanak tanır; ayrıca müzik dosyalarındaki etiketleri düzenleme, MusicBrainz'den etiketleri getirme ve AudD, Genius, Musixmatch, ChartLyrics, Lyrics.ovh'dan şarkı sözlerini getirme seçeneği sunmaktan bahsetmiyorum bile. lololyrics.com.

Pürüzsüz ve düzenli arayüzü, gezinmeyi ve kullanımı kolaylaştırır. Bu özellikler Strawberry Music Player'ı dolu bir uygulama türünde güçlü bir seçenek haline getiriyor.

Ek Strawberry Müzik Çalar Özellikleri:
Birden fazla arka uç desteği
Müziği iPod'a, iPhone'a, MTP'ye veya yığın depolamalı USB oynatıcıya aktarın
Last.FM, Libre.FM ve ListenBrainz destekli Scrobbler
Subsonic ve Tidal

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum